Доступні діаметри, мм: 16, 20, 25, 27,28, 30, 32, 35, 38, 40, 43, 45, 50, 51, 55, 60, 65, 70, 75/76, 80, 90, 102,110, 120, 127, 140, 150
Використання: шланг для зливу і перекачки питної води, а також харчових продуктів іїх компонентів, таких як мінеральна вода, соки, вина, дистиляти, молоко, оцет, рослинні масла та олії, малоалкогольні напої з вмістом спирту до 26% тощо. Використовується в медицині та фармацевтиці, а також з’єднаннях та частинах обладнання, що має контакт з людським тілом. Сівалки точного висіву імпортного виробництва (ARION AGRO)
Властивості: Шланг із високопластичного ПВХ, стійкий до ударів та тиску за рахунок армування міцною та жорсткою ПВХ спіраллю. Зручний для маніпулювання, стійкий до УФВ, різних атмосферних впливах і до більшості агресивних речовин, в том числі і органічного походження. Робочий тиск для шлангів діаметром до 75 мм. складає 5 бар.
Структура і колір: прозора пластична ПВХ стінка, біла тверда ПВХ спіраль, внутрішня поверхня гладенька, зовнішня – майже не ребриста, спіраль фактично втоплена в тіло шлангу. Червона спіраль на замовлення. Чорна спіраль - модифікація ARION AGRO.
Рбоча температура: - 10℃… + 60℃.
Характеристики | |
Тип продукції: | Для води і рідини |
Материал стінки: | ПВХ |
Матеріал спіралі: | ПВХ |
Мінімальна температура: | -15 °C |
Максимальна температура: | 60 °С |
Описание: Инструкция по хранению, транспортировке и эксплуатации шлангов
Описание: Каталог продукции, рекламный
- Stock: Наявність на складі 0 п.м.
Доступні опції
Шланг виробляється згідно Положень UNI EN ISO 3994, якість гарантується сертифікацією по SEC ISO 9001: 2015. У відповідності з Нормами UNI EN ISO 1307:2015 шланг має наступні допуски, враховуючи термопластичність матеріалів, що можуть деформуватися в зв'язку зі змінами зовнішньої температури: Внутрішній діаметр: +/- 2%, відповідне лінійне відхилення: +/- 5%. Вакуумні і напірні характеристики шлангу визначаються при температурі 20°C.
Не містить шкідливих речовин та вторинної сировини.
Шланг відповідає європейським нормам для можливості контакту з харчовим продуктами і має Висновок державної санітарно - епідеміологічною службою України на використання в харчовій промисловості та інших сферах зв'язаних з контактом з харчовими продуктами.